Door drukte bij Post NL kan het zijn dat de verzending van je pakket langer duurt dan de gebruikelijke 1 werkdag. Hier hebben wij geen invloed op.
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk opent om 08:00
01807-21629

Cadeaus voor elke gelegenheid

Wij hebben de leukste cadeaus voor je klaar staan!

Ben jij op zoek naar een leuk cadeau voor een speciale gelegenheid? Zoek dan niet verder! Wij hebben super leuke cadeaus voor verjaardagen, geboortes, Valentijnsdag en nog veel meer gelegenheden. Van ballonnen tot gevulde blikkies het is allemaal mogelijk. Kies uit standaard cadeaus of personaliseer je gewenste cadeau met een leuke tekst of afbeelding als dat mogelijk is. Zo geef je een leuk gepersonaliseerd cadeau!

Bekijk alle cadeaus en verras iemand! 

Personaliseer je cadeau

Maak je cadeau nog leuker door het te personaliseren!

Bij sommige cadeaus is het mogelijk om een leuke foto en/of tekst toe te voegen. Door je cadeau te personaliseren maak je het nog unieker. Denk aan een felicitatie in de vorm van een tekst of een afbeelding van de jarige op een item. 

Wat dacht je van een gepersonaliseerde ballon?! Ga voor een helium hart ballon met je eigen tekst of een helium ballon rond met eigen tekst. Personaliseer je favoriete ballon met een tekst naar keuze en geef cadeau!

Op zoek naar een gepersonaliseerd cadeau voor een verjaardag? Dan zijn onze gevulde verjaardag blikken super leuk! Bekijk de snoepblik Happy Birthday Groene lijst en voeg je eigen foto toe. Of ga voor de snoepblik Happy Birthday Rozen lijst met je eigen foto!