Vanaf 14 okt. kunt u bij het afronden van de bestelling niet meer voor de optie: “Ophalen” kiezen vanwege de aangescherpte Corona-maatregelen.
Heeft u eerder een order geplaatst en hierbij gekozen voor ophalen is dit nog wel mogelijk. Wij verzoeken u dan wel een mondkapje te dragen.
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk sluit om 17:00
01807-21629

Artikel nummer: PR750

Hoe leuk! Ontwerp je eigen stropdas!

Ben je opzoek naar een grappige satijnen stropdas? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij hebben de stropdas maar liefst in 40 verschillende kleuren. leuk tijdens carnaval, een groepsuitje zoals een vrijgezellenfeest, en natuurlijk ook leuk voor de studentenverenigingen.
Maar natuurlijk ook geschikt als promotie materiaal voor jouw bedrijf. Deze stropdas bedrukken wij gratis voor je met tekst een afbeelding of jouw logo / bedrfijfslogo

Stof:

  • Glanzende satijnen stropdas
  • Smal, 8,5cm. 144cm lang
Wil jij liever een ander presentje laten bedrukken? Klik dan hier om terug te keren naar homepage zodat je een ander artikel kan uitzoeken.


Heb je vragen over dit product of kom je er niet helemaal uit met je design? Neem gerust contact op met onze support afdeling. Stuur een mailtje of bel ons: 01807-21629.

Ben je er nog niet helemaal uit wat je wilt laten bedrukken? Keer dan terug naar onze home page en bekijk ons grote assortiment!

Wil je graag een t-shirt bedrukken? Bekijk dan snel ons brede assortiment!


test