Artikel nummer: 64000L

Zoek je een mooi getailleerd damesshirt om te bedrukken met een logo of tekst?

Dit fraaie damesshirt bedrukken we door middel van zeefdruk zodat jij een uniek shirt hebt. Je kunt het zo gek niet bedenken of we kunnen het maken, je ontwerpt je shirt online en wij gaan voor je aan de slag. Zeefdruk is een goede keuze als je meerdere shirts nodig hebt, in verband met de drukkleuren en film die in rekening worden gebracht.

Let op! Voordat je dit item in de winkelwagen plaatst, check dan altijd even de maattabel en de ware kleuren. Voor de exacte kleuren klik je hier.

Neem gerust contact op met onze support afdeling. Stuur een mailtje of bel ons: 01807-21629.

Dit t-shirt is gemaakt van:

  • Single jersey gebreid
  • Voorgekrompen materiaal
  • Ronde hals
  • Gekapte mouwen
  • Dubbeldraads gestikt bij de hals, mouwen en onderboord
  • Voorzien van zijnaden

Bij zeefdruk brengen we per drukkleur zeef- en filmkosten in rekening van resp. € 25,- en € 13,-

Ben je ook op zoek naar heren t-shirts wat je wilt laten bedrukken met zeefdruk? Bekijk dan nu onze collectie heren t-shirts en begin met je ontwerp!
Ook Kinder t-shirts kan je laten bedrukken met zeefdruk. Benieuwd naar onze collectie, bekijk de kinder t-shirts

Wil jij liever je t-shirt laten bedrukken met één van onze andere druktechnieken? Lees onze blog over de druktechnieken die wij gebruiken.

Een bijpassende dames hooded vest ontwerpen? Of een dames hoodie? Bekijk onze collectie dames hooded vest en dames hoodie.

Bekijk hier ons brede assortiment t-shirts!

De kleuren van de producten, zoals deze op iemands beeldscherm worden weergegeven zijn van veel factoren afhankelijk. Een kleur wordt op een beeldbuis (traditionele monitor) vaak iets anders weergegeven dan op een lcd-scherm (platte monitor). Daarnaast spelen de instellingen van een beeldscherm ook een rol en maakt het ook uit of je overdag of 's avonds naar je beeldscherm kijkt. Kortom, er spelen een hoop factoren een rol bij het weergeven van kleuren. Hierdoor is het dus mogelijk dat de kleur van een kledingstuk iets afwijkt van de kleur die je op je beeldscherm hebt gezien. Deze afwijking proberen wij zo gering mogelijk te houden door goede foto's op onze website te plaatsen, houdt er echter wel rekening mee.