In verband met preventieve maatregelen die we nemen voor de gezondheid van onze medewerkers zullen wij beperkter telefonisch bereikbaar zijn.

Artikel nummer: JH03J

Deze hoodie voor kinderen is erg hip! Twee kleuren hoodie!

We bedrukken de hoodies met elke tekst die je kunt bedenken. Een unieke trui dus, leuk voor jezelf, je team of om cadeau te geven! We hebben ze in meer dan 15 kleurcombinaties en in verschillende kindermaten. Je bestelt deze hoodie inclusief bedrukking al vanaf €17,- Wilt u meer tekst bedrukt hebben? Dit is uiteraard mogelijk. Wilt u een afbeelding/logo toevoegen kiest u dan voor dit artikel.

Heb je vragen over het product of kom je niet helemaal uit met het design wat je opmaakt? Neem dan contact op met één van onze support medewerkers. Stuur een mailtje of bel ons: 01807-21629.Zij helpen je uiteraard graag!

Kleuren in de designer kunnen iets afwijken, voor de exacte kleuren klikt u hier. LET OP! kindermaten hebben geen touwtjes in de capuchon.Deze hoodie is gemaakt van:

  • 80% katoen 20% Polyester
  • 280grams/m2
  • Mp3 voorbereiding in buidelzak

Tekst toevoegen

1 regel bedrukt geen meer prijs.
2 regels bedrukt + €2,00
3 regels bedrukt + €1,50
Iedere regel meer word kost €1,25

Niet de juiste kinder hoodie waar je naar opzoek was? Bekijk dan onze gehele collectie kinder / baby hoodies.

Een stoere bijpassende snapback erbij laten bedrukken? Bekijk de gehele collectie caps!

Liever een logo op deze leuke hoodie bedrukken? Ontwerp dan jouw twee kleuren hoodie met logo / afbeelding.

Liever een t-shirt ontwerpen? Bekijk dan hier ons hele assortiment!

De kleuren van de producten, zoals deze op iemands beeldscherm worden weergegeven zijn van veel factoren afhankelijk. Een kleur wordt op een beeldbuis (traditionele monitor) vaak iets anders weergegeven dan op een lcd-scherm (platte monitor). Daarnaast spelen de instellingen van een beeldscherm ook een rol en maakt het ook uit of je overdag of 's avonds naar je beeldscherm kijkt. Kortom, er spelen een hoop factoren een rol bij het weergeven van kleuren. Hierdoor is het dus mogelijk dat de kleur van een kledingstuk iets afwijkt van de kleur die je op je beeldscherm hebt gezien. Deze afwijking proberen wij zo gering mogelijk te houden door goede foto's op onze website te plaatsen, houdt er echter wel rekening mee.

wit roze