Artikel nummer: AQ020

Dames polo shirt

Ben jij op zoek naar een unieke premium damespolo. Deze chique, mooi getailleerde damespolo kan je voorzien van jouw logo. Ben je opzoek voor je bedrijf of vereniging, misschien wel een evenement om er goed representatief uit te zien? Dan is deze polo zeer geschikt. Ontwerp jouw polo helemaal naar wens in onze online designer. Weet je wat bij ons nou zo handig is? Je bestelt deze poloshirts al vanaf 1 stuk!

Bestel jouw unieke polo nu, vanaf €11,- pst. Voordat je deze polo in je winkelwagen plaatst, bekijk dan wel eerst even de maattabel. Bij vragen kan je natuurlijk altijd contact opnemen met onze support afdeling. Stuur een mailtje of bel ons: 01807-21629.

Informatie over deze dames polo:

100% Ring gesponnen katoen (Charcoal en Heather: 60% katoen, 40% polyester.
Klassiek poloshirt met korte mouwen
Knoopsluiting met 2 knopen, zijsplitten
Gebreide kraag en manchetten
200g/m2

Tekst toevoegen:

1ste regel tekst + € 4,-
2de regel tekst + € 1,-
3de regel tekst + € 1,75
Iedere volgende regel tekst + € 1,25

Mis je een lettertype in de online designer? Neem dan contact met ons op!

Logo toevoegen:
Klein logo € 4,- per logo.
Groot logo + € 8,- per logo.


Is dit niet het polo shirt waar je naar op zoek was? Keer dan terug naar de hoofdcategorie en bekijk het gehele aanbod polo shirts voor dames.

Voor het hele gezin leuke t-shirts, hoodies of sweaters ontwerpen? Bekijk de gehele collecties t-shirts, hoodies en sweaters.

De kleuren van de producten, zoals deze op iemands beeldscherm worden weergegeven zijn van veel factoren afhankelijk. Een kleur wordt op een beeldbuis (traditionele monitor) vaak iets anders weergegeven dan op een lcd-scherm (platte monitor). Daarnaast spelen de instellingen van een beeldscherm ook een rol en maakt het ook uit of je overdag of 's avonds naar je beeldscherm kijkt. Kortom, er spelen een hoop factoren een rol bij het weergeven van kleuren. Hierdoor is het dus mogelijk dat de kleur van een kledingstuk iets afwijkt van de kleur die je op je beeldscherm hebt gezien. Deze afwijking proberen wij zo gering mogelijk te houden door goede foto's op onze website te plaatsen, houdt er echter wel rekening mee.